Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Nicușor Dan anunță desființarea companiilor municipale „costisitoare” și „falimentare” / Viceprimarii, aleși înainte de Crăciun

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2020

Nicușor Dan a anunțat că în ședința de luni a Consiliului General al Municipiului București se va face primul pas spre desființarea companiilor municipale. Primarul Capitalei a precizat că în aceeași ședință vor fi aleși și viceprimarii. 

Concret, pe ordinea de zi a ședinței CGMB din 21 decembrie vor fi semnate proiectele de hotărâre pentru desemnarea noilor reprezentanți ai municipalității în Adunările Generale ale Acționarilor ale companiilor municipale, cu obiectivul de a le desființa.

Luni facem primul pas spre desființarea companiilor municipale costisitoare sau chiar falimentare din București.

Pe lângă completarea Consiliului General al Municipiului București cu noii consilieri generali și alegerea viceprimarilor Capitalei, am inclus pe ordinea de zi a ședinței CGMB din 21 decembrie proiectele de hotărâre pentru desemnarea noilor reprezentanți ai municipalității în Adunările Generale ale Acționarilor (AGA) ale companiilor municipale. Acești noi reprezentanți vor avea mandate clare și limitate, cu obiectivul desființării acestor companii ineficiente.

Bucureștenii nu vor mai plăti risipa și incompetența, iar Primăria Capitalei va contracta serviciile de care are nevoie de pe piața liberă, în mod transparent, prin contracte corect negociate”, a anunțat Nicușor Dan, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW