Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan a prezentat un sondaj potrivit căruia ar avea 2,5% în fața Gabrielei Firea

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 19 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, dorește pe cât posibil să-și mobilizeze electoratul la alegerile din 27 septembrie. Acesta a prezentat sâmbătă rezultatele unui sondaj, cu marjă de eroare de ±3,4%, în care s-ar situa cu doar 2,5% în fața candidatei PSD, Gabriela Firea.

Potrivit datelor prezentate de Nicușor Dan, intenția de vot este de 33% pentru în favoarea sa, 30,5% pentru Gabriela Firea, 9% pentru Traian Băsescu, 9% pentru alți candidați, iar 18,% dintre respondenți sunt indeciși.

„Conform unui sondaj Novel Research, realizat telefonic în această săptămână, intențiile de vot pentru candidații la Primăria Capitalei sunt: 33% pentru mine, 30,5% pentru Gabriela Firea, 18,5% indeciși, 9% pentru Traian Băsescu și 9% pentru alți candidați. În același timp, există o majoritate consistentă a bucureștenilor care cred că Firea nu merită un nou mandat (61% dintre alegătorii care au răspuns la întrebare consideră acest lucru)”, a afirmat Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW