Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan a lansat o hartă interactivă ce permite oricărui cetățean să semnaleze problemele întâlnite în București

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 septembrie 2020 Etichete: , ,

Nicușor Dan a lansat harta problemelor din București. Acesta îndeamnă cetățenii Capitalei să semnaleze orice problemă întâlnită în oraș, de la gropi, la deșeuri aruncate pe stradă. 

Nicușor Dan, candidatul susținut de USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei, a lansat o platformă care permite oricărui al Capitalei să semnaleze problemele Bucureștiului. Site-ul este intitulat bucureștiumilit.ro și conține o hartă interactivă pe care oricine o poate accesa.

Pentru că primarul în funcţie prezintă bucureştenilor pe banii noştri, zeci de milioane, o realitate contrafăcută, am decis să lansăm un site care se numeşte bucurestiumilit.ro în care invităm bucureştenii să spună ei înşişi cum văd oraşul pe care îl văd, să semnaleze toate problemele pe care le văd, probleme punctuale şi probleme de structură, rezultatul va fi că în momentul în care vom merge la Primărie acele probleme punctuale vom face un dosar pe care le vom rezolva şi mai important vrem să dăm în această campanie electorală o imagine reală a Bucureştiului aşa cum îl văd cetăţenii”, a declarat Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

În acest moment, pe hartă sunt semnalate gropi, pavaje sparte, lucrări de construcții neterminate sau gunoaie lăsate pe stradă.

 

 

Sursă foto: bucureștiumilit.ro

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW