Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație emisă de PMB

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 noiembrie 2020

Inspectoratul de Stat în Construcții va avea acces la orice autorizaţie sau documentaţie emisă de Primăria Municipiului Bucureşti sau de Consiliul General în ceea ce priveşte construcţiile din Capitală, după un ordin transmis de primarul Nicușor Dan. 

Potrivit unui comunicat al PMB, decizia edilului vine în contextul în care în urmă cu trei săptămâni Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul PMB, prin arhitectul-şef, Ştefan Dumitraşcu, refuza solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcţii de a pune la dispoziţie o serie de documente.

„Instituţiile de stat cu atribuţii de control, dar şi bucureştenii au dreptul să ştie cum s-au dat autorizaţii de construcţie în Capitală. A bloca astfel de informaţii e o sfidare inacceptabilă. Doresc o primărie transparentă şi conştientă de responsabilităţile ei în faţa publicului”, a precizat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Referitor la problemele de termoficare ale capitalei, se vorbește de refacerea infrastructurii subterane pe mld de lei.
    Nu ar fi mai simplu sa dezvoltați rețeaua de gaze pe fonduri europene și sa treceți la centrale pentru apartament, bloc, etc
    Faceți economie peste tot, regii autonome care nu mai trebuie finanțate, Cheltuieli cu combustibili pentru CET uri, anual treceți câte un sector pe sistem individual /gaz și o sa ramine ți primar 20 ani.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW