Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan a depus plângere penală pe numele primarului Sectorului 5: Domeniul public nu este moșia primarului în funcție

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 iunie 2020 Etichete: , ,

Candidatul opoziției la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a depus plângere penală pe numele primarului Sectorului 5, Daniel Florea, al șefului Poliției Locale Sector 5 și pe cel al directorului companiei de salubritate a Sectorului 5, după ce mai multe utilaje ale societății i-au bruiat conferința de presă desfășurată săptămâna trecută.

„După cum știți, în urmă cu două săptămâni conferința mea de presă a fost bruiată de viceprimarul Capitalei și în urmă cu câteva zile o altă conferință de presă a fost bruiată de angajații și mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 care s-au învârtit și au claxonat. Este o problemă politică pe care trebuie să și-o asume Gabriela Firea pentru că e vorba despre cine este proprietarul domeniului public. Proprietarii domeniului public suntem noi cetățenii, nu este moșia primarului în funcție. Ce face această societate ne privește pe noi toți pentru că sunt bani publici. (…) La acțiunea de acum câteva zile au fost folosiți bani publici. Vinovați sunt: primarul sectorului 5, șeful Poliției Locale Sector 5 și șeful companiei de salubritate a Sectorului 5. Infracțiunile sunt delapidare și abuz în serviciu pentru utilizarea unor mijloace publice în avantajul unui Partid Politic,” a declarat Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW