Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan a continuat dezbaterile cu reprezentanții ONG-urilor pe tema bugetului: Multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 ianuarie 2021

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, continuat seria consultărilor cu reprezentanți din societatea civilă și directori din cadrul instituțiilor subordonate pe tema constituirii bugetului pe anul 2021. Edilul a precizat că în acest an vor fi evitate anumite cheltuieli neesențiale.

La întâlniri au fost prezenți și viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu și Horia Tomescu, precum și consilieri municipali din cadrul Consiliului General al Municipiului București. Au fost prezente și organizații non-guvernamentale. Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire, Active Watch, ARCEN, Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu, EDIT, Asociația Culturală pentru Educație prin Artă, Nod Makerspace, BASAR, Funky Citizen au trimis reprezentanți pentru a putea adresa întrebări direct celor din cadrul Primăriei, atât cu privire la activitatea de până acum, cât și cu privire la planurile pentru 2021.

„Concluzia zilei de astăzi nu diferă cu mult față de altele. Știam că bugetul Primărie a fost gestionat prost de administrația anterioară, care a ales să arunce banii pe distracție și mai puțin pe investiții corecte și necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginație. Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului. Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget”, a declarat primarul Capitalei.

La discuțiile de astăzi a fost convocată conducerea Administrației Fondului Imobiliar, a Poliției Locale, a Direcției Generale de Evidență a Persoanelor, reprezentanții Grădinii Zoologice, ai Centrelor pentru Tineret și Seniori, precum și directorii instituțiilor de spectacol și cultură din subordinea Primăriei Municipiului București.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW