Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan a anunțat înființarea unor piețe volante în București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 noiembrie 2020

După decizia autorităților centrale de suspendare a activității în interiorul piețelor ca parte a măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, primarul Nicușor Dan a anunțat înființarea în București a unor piețe volante în aer liber, în care producătorii își vor putea comercializa produsele. 

Edilul a precizat că a luat decizia de înființare a piețelor volante după ce s-a consultat cu prim-ministrul Ludovic Orban.

„Pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli care nu-și vor putea vinde marfa în piețele închise din Capitală (a căror funcționare va fi temporar suspendată pentru a limita răspândirea COVID-19), municipalitatea bucureșteană va amenaja piețe volante și spații deschise suplimentare.

Am convenit acest lucru în urma unei discuții telefonice cu premierul Ludovic Orban, ca măsură specială pentru susținerea micilor producători din jurul Bucureștiului și a bucureștenilor care cumpără astfel de produse de pe piața țărănească.

Identificăm zilele viitoare locațiile și le anunțăm din timp. Legumele, fructele și lactatele produse în comunele limitrofe Capitalei trebuie să-și găsească loc în continuare pe piața bucureșteană”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli care nu-și vor putea vinde marfa în piețele închise din Capitală (a căror…

Publicată de Nicușor Dan pe Sâmbătă, 7 noiembrie 2020

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW