Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan a anunțat că PSD blochează preluarea mandatului prin 52 de contestații copiate / Șeful Termoenergetica va fi demis

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Nicușor Dan susține că PSD blochează intenționat numirea sa în funcția de primar general al Capitalei, prin 52 de contestații „copy-paste”, ce ar conține aceleași greșeli gramaticale. Primarul ales al municipiului București anunță că îl va demite pe actualul șef al Termoenergetica.

Nicușor Dan a precizat că preluarea mandatului său este întârziată, cu cel puțin o săptămână, din cauza a 52 de contestații depuse de membri ai PSD.

La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a afirmat Nicuşor Dan.

Primarul ales al Capitalei susține că cererile de apel ar fi identice una cu cealaltă, având inclusiv aceleași greșeli gramaticale.

Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă vine să credeţi”, a adăugat primarul ales al Capitalei.

Nicușor Dan a avertizat că s-ar pregăti, în mod intenționat, „o iarnă grea pentru bucureșteni” și a anunțat că, imediat după ce-și va prelua mandatul, îl va demite pe șeful Termoenergetica, companie ce gestionează termoficarea în București.

Acesta a mai precizat că Gabriela Firea este, în acest moment, primarul general în funcție, iar problemele pe care cetățenii capitalei le întâmpină ar trebui să-i fie reproșate ei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW