Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă: „Suntem aici să celebrăm o victorie, o victorie a românilor care astăzi au dat o lecţie de democraţie”

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică seară, după aflarea rezultatelor la exit poll, că rezultatele alegerilor reprezintă o victorie pentru români, având în vedere că aceştia au ieşit în număr mare la vot. Ciucă a subliniat că va continua să apere valorile şi interesele naţionale şi că va sluji în continuare interesele românilor. „Angajamentul nostru este acela de a nu dezamăgi alegătorii, de a continua să nu dezamăgim comunităţile”, a afirmat el.

„Suntem aici să celebrăm o victorie, este o victorie a românilor care astăzi au dat o lecţie de democraţie ieşind în număr mare la vot. Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forţă politică de dreapta din România şi le mulţumesc. De asemenea, le mulţumesc celor 54 la sută dintre românii care au ieşit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis «nu» extremismului şi au votat alianţa. Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au ieşit la vot, vreau să le mulţumesc celor care au votat PNL şi cred în valorile PNL, vreau să mulţumesc membrilor, activului PNL care au dat dovadă de mobilizare, de spirit de sacrificiu şi astfel am reuşit să obţinem acest rezultat şi că vor face acelaşi lucru până când procesele verbale vor fi finalizate”, a declarat Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a spus că va continua să slujească interesele românilor.

„Angajamentul nostru este acela de a nu dezamăgi alegătorii, de a continua să nu dezamăgim comunităţile. Este angajamentul nostru, aşa cum am demonstrat şi cum am vorbit despre realizările administraţiei liberale aşa vom face şi de acum înainte. Trăim într-o perioadă cât se poate de complexă din punct de vedere securitar, din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniţi, avem nevoie să asigurăm stabilitate şi vă garantez că PNL va face tot ce îi stă în putinţă de a apăra valorile românilor şi interesele noastre naţionale. Ţinând cont că avem alegeri importante în faţa noastră, mă angajez, împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine interesele românilor şi ale României”, a subliniat Ciucă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW