Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă, mesaj de la Chișinău: Cetăţenii Republicii Moldova ştiu deja că România le este cel mai de încredere partener

By Redactia , in Republica Moldova Stirile zilei , at 1 martie 2024

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, se află vineri într-o vizită oficială în Republica Moldova, la Chișinău. Liderul PNL a transmis cu această ocazie un mesaj puternic de solidaritate și sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat”.

Pentru fraţii şi surorile noastre de dincolo de Prut, Vreau să transmit astăzi, de la Chişinău, un mesaj puternic de solidaritate şi sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat. Cetăţenii Republicii Moldova ştiu deja că România le este cel mai de încredere partener. Noi, liberalii, am susţinut şi vom continua sprijinul nostru necondiţionat pentru aceştia.

Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către sutele de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova care trăiesc în România şi care sunt îngrijoraţi pentru familiile lor de peste Prut. Vreau să ştiţi că România preţuieşte la fel de mult locurile în care v-aţi născut”, a transmis Ciucă într-o postare pe Facebook.

Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

 

Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW