Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă: În ședința coaliției de aseară am decis opţiunea de a merge fiecare cu propriul candidat la Primăria Capitalei

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 12 martie 2024

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți, 12 martie, că PSD și PNL au decis că fiecare partid va merge cu un candidat propriu la Primăria Municipiului București, și că liberalii urmează să ia o decizie până la finalul acestei săptămâni privind propriul candidat, în prezent opţiunea fiind Sebastian Burduja. 

„În coaliţia de aseară au fost decise două lucruri: a fost stabilit să susţinem împreună candidatul care va deschide lista alegerilor europarlamentare, lista comună a coaliţiei, în persoana doamnei şefa Reprezentanţei Comisiei Europene, Ramona Chiriac, şi opţiunea de a merge fiecare cu propriul candidat la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Atunci, pentru a ne păstra votul politic şi relevanţa în alegerile la nivelul Capitalei, de asemenea ţinând cont că nu avem încă o listă a candidaţilor, avem această opţiune pe care am discutat-o aseară. Sigur, după ce avem şi datele de la sectoare, putem să vedem şi alte opţiuni. Nu este târziu. Timpul este cât se poate de scurt şi avem nevoie ca această decizie să fie luată până la finele săptămânii”, a spus preşedintele PNL, citat de News.ro.

Ciucă a mai spus că liderul PNL București, Sebastian Burduja, este „în momentul de faţă opţiunea PNL pentru a candida la această poziţie” și că nu se pune problema ca PSD și PNL să îl susțină pe Cristian Popescu-Piedone.

CITEȘTE ȘI: Piedone, pe primul loc în alegerile pentru Primăria Capitalei, într-un sondaj comandat de Nicușor Dan

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW