Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă, despre fotografiile cu Nicușor Dan: „Mi-a plăcut foarte mult că a venit, pentru că asta arată cât de multă atractivitate are PNL”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 mai 2024

Nicolae Ciucă nu se dezice de fotografiile făcute sâmbătă cu Nicușor Dan, pe Arena Națională. Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, despre această întrevedere președintele PNL s-a declarat încântat, însă a ținut să precizeze că nu a fost planificată. 

„Am fost la meci cu băiatul meu. În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate n-a mai reuşit să ajungă, pentru că a avut o problemă cu un candidat căruia i s-a făcut rău. Locul a fost liber, domnul Nicuşor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză şi a plecat. Deci nu am fost cu el la meci”, a explicat Nicolae Ciucă, potrivit News.ro.

Supărarea lui Sebastian Burduja

Nu toată lumea a fost la fel de încântată de alăturarea dintre Nicolae Ciucă și Nicușor Dan. Contracandidatul din partea PNL al acestuia din urmă pentru funcția de primar general, Sebastian Burduja i-a cerut explicații șefului său de partid.

„Nu pot să știu care sunt detaliile de acolo. E vorba de un meci de fotbal. Sunt convins că domnul președinte Ciucă va explica lucrul acesta”, a declarat Burduja, la Antena 3, potrivit G4Media.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW