Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Nicolae Bănicioiu, flagrant eșuat cu o cutie de bomboane / Ce a mai declarat fostul ministru în Parlament

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2020

Nicolae Bănicioiu susține că procurorii au încercat să îl momească cu o cutie de bomboane, într-o încercare eșuată de flagrant pe care ar fi văzut-o în dosarul înaintat de DNA în Parlament.

Nicolae Bănicioiu a afirmat, vineri, la audierea sa în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, că procurorii nu ar avea nicio dovadă concretă privind acuzațiile de luare de mită.

CITEȘTE ȘI: Deputații juriști au dat aviz pozitiv ridicării imunității lui Nicolae Bănicioiu. Când va avea loc votul final, în plen

Fostul ministru al Sănătății din Guvernul Ponta susține că procurorii au avut o încercare de flagrant eșuată, în momentul în care cineva a încercat să îl momească cu o cutie de bomboane.

Procurorii nu au absolut nicio dovadă. (…) Au fost făcute provocări, încercări de flagranturi, urmăriri și multe astfel de etape procedurale în toată perioada asta, în care nu s-a putut găsi o astfel de legătură și nu s-a putut dovedi. Noi am văzut la dosar și o încercare de flagrant eșuată, în sensul că a venit cineva să-mi dea o cutie de bomboane. Ceva de genul acesta”, a declarat Bănicioiu, la audierea din Comisia Juridică a Camerei Deputaților.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW