Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt care a apelat la Remus Rădoi în noaptea dispariţiei Alexandrei, la sediul IGPR

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 3 septembrie 2019 Etichete: , ,

Fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, marți, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) din București.

Până la ora actuală nu s-a aflat motivul prezenței acestuia la sediul IGPR.

Nicolae Alexe a fost audiat pe 7 august timp de aproape 6 ore la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurori în cazul tragediei din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt a apelat la afaceristul Remus Rădoi în noaptea în care era căutată Alexandra Măceșanu, pentru a-i pune întrebări legate de o anumită mașină. În urma acestui apel, Remus Rădoi susține că Poliția nu a greșit cerându-i ajutorul, ba chiar, trebuia să solicite ajutor din mai multe părți.

Rădoi susține că asta s-a întâmplat tocmai pentru că, potrivit legii 333/213, are obligația de a anunța poliția atunci când constată infracțiuni. În plus, agenții firmelor sale de pază au avut mai multe războaie de stradă cu clanurile interlope din zona. Despre acestea, Remus Rădoi spune că sunt implicate în tot felul de acțiuni ilegale – proxenetism, trafic de persoane, violente – și că au protecția polițiștilor din zonă.

“Cei pe care noi i-am deferit justiției, pentru că noi am colaborat cu DIICOT Olt pentru o perioada de câțiva ani și am deferit DIICOT Olt peste 40 de cazuri. Peste 40 de victime le-am dus noi la DIICOT Olt pentru a reproduce situațiile. Victime ale traficului de carne vie, de prostituție, de proxenetism și multe alte fapte ce țîn de competență DIICOT-ului”, spunea Rădoi, pe 3 august.

Foto: Pro TV

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW