Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Nelu Tătaru: Vom avea o creştere progresivă şi în următoarele zile / Restricţiile impuse vor trebui să-şi facă efectele în următoarele două-trei săptămâni

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 octombrie 2020 Etichete: ,

Nelu Tătaru a declarat că numărul cazurilor noi de coronavirus va rămâne în creștere progresivă în următoarele zile. Ministrul Sănătății susține că restricțiile impuse de către autorități în urmă cu câteva zile ar trebui să își facă efectul în următoarele două-trei săptămâni.

Nelu Tătaru a precizat că numărul cazurilor de coronavirus este într-o continuă creștere.

Rămânem în acelaşi registru al creşterii numărului de cazuri noi. Sunt aceleaşi judeţe plus municipiul Bucureşti unde avem o creştere a transmiterii în comunitate. Vom avea o creştere progresivă şi în următoarele zile, în măsura în care restricţiile impuse în urmă cu câteva zile vor trebui să-şi facă efectele în următoarele două-trei săptămâni. Dar ţine foarte mult de fiecare dintre noi”, a declarat, la Iaşi, Nelu Tătaru.

Vineri au fost raportate 4.026 de noi cazuri de coronavirus. Municipiul București a raportat o ușoară scădere, de la 777 de cazuri raportate joi, la 592 raportate vineri. Județul Cluj a raportat 267 de noi îmbolnăviri.

Alba, Bacău, Bihor, Brașov, Dolj, Harghita, Iași, Mureș , Maramureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman și Timiș sunt județele care au raportat peste 100 de cazuri.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW