Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Nelu Tătaru susține că spitalele trebuie să rămână în coordonarea ministerului: Este nevoie și de actualizarea Legii sănătății, actuala este depășită

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 mai 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că spitalele trebuie să rămână în coordonarea Ministerului Sănătății și este necesară actualizarea Legii sănătății, întrucât actuala este „depășită”.

Într-un comunicat privind raportul privind Spitalul Județean de Urgență Suceava, în care au fost arătate mai multe nereguli găsite în această unitate medicală, Nelu Tătaru a declarat că după ridicarea stării de urgență se va lucra mult la reorganizarea și eficientizarea sistemului sanitar.

„Ceea ce s-a întâmplat la Suceava trebuie să reprezinte o lecţie pentru noi toţi. După ridicarea stării de urgenţă, vom avea mult de lucru pentru reorganizarea şi eficientizarea sistemului sanitar. Consider că, pentru încă o perioadă, unităţile sanitare trebuie să rămână în coordonarea ministerului. Este nevoie şi de actualizarea Legii sănătăţii, pentru că actuala variantă este depăşită”, a afirmat Tătaru.

Inquam photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW