Monday, January 25, 2021
Jurnalism corect


Nelu Tătaru, prezent la retragerea conducerii militare de la Spitalul din Suceava: Nu ne relaxăm! Greul de acum începe

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2020 Etichete:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a aflat, luni, la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a avut loc retragerea conducerii militare din fruntea unității medicale. Tătaru susține că momentan așteaptă un raport pentru a stabili cine a fost pacientul „0” din cauza căruia a izbucnit focarul de infecție din unitatea sanitară.

„ Aștept un raport. Gândiți-vă că nu a început un focar în toată Suceava, ci focare mici, un focar în spital, un focar în populație, gândiți-vă cum au fost infectați cei din Primărie, din Consiliul Județean. Focare au fost peste tot. Punctul comun, prezentat de ancheta de aici, rămâne să îl verificăm. 

Domnul general și-a terminat misiunea, se va prezenta luni la minister raportul complet la tot ce a însemnat activitatea dânsului și a echipei medicale în Spitalul Județean Suceava și atunci vom trage și noi niște concluzii și vom lua și noi niște decizii.

Nu am trecut în partea descrescătoare a numărului de cazuri, nu am trecut pe panta descendentă a curbei, nu ne relaxăm! Dacă țineți minte, săptămâna trecută, OMS spunea că greul de acum începe”, a declarat Nelu Tătaru.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW