Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Nelu Tătaru, după numărul uriaș de cazuri de Covid-19 raportat miercuri: În acest moment nu văd posibilă revenirea la starea de urgență

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 iulie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a reacționat după numărul mare de cazuri de infectare cu coronavirus raportat miercuri. Tătaru susține că în funcție de evoluția pandemiei, Guvernul va propune izolare sau carantinarea anumitor zone considerate focar de coronavirus.

”În acest moment nu văd posibilă revenirea la starea de urgență. În cazul în care nu vom putea gestiona numărul de cazuri sau numărul de internări, atunci vom lua alte decizii.

Vom recomanda izolare, vom propune carantinarea unor zone unde există focare mari de coronavirus. În funcție de evoluție vom putea lua decizia de izolare sau carantinare.

În funcție de evoluția virusului la noi există și posibilitatea să intrăm pe lista roșie a altor țări. Poate asta le va da de gândit și celor care nu înțeleg situația în care ne aflăm, nu cred sau îndeamnă la nerespectarea regulilor”, a spus Nelu Tătaru, la Realitatea Plus.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW