Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Nelu Tătaru, despre sistemul medical: În faza în care ne aflăm astăzi deja se simt oboseala, se simte suprasolicitarea

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 septembrie 2020 Etichete: , ,

Nelu Tătaru a declarat că în sistemul medical se simte oboseala, după lunile care au trecut de la începutul crizei sanitare. Ministrul Sănătății a ținut să precizeze că luna septembrie va fi o lună plină de provocări, având în vedere relaxarea unor măsuri, alegerile locale și deschiderea anului școlar.

Nelu Tătaru a afirmat, în cadrul unei dezbateri organizate alături de candidații PNL la primăriile de sectoare, că, după ce au trecut șase luni de la debutul pandemiei, în sistemul medical se simte oboseala.

Ce a însemnat sistemul medical în această perioadă. A fost un sistem medical pe care cred că îl ştiam toţi, dar ne-am obişnuit cu dânsul. (…) Dacă în primă fază eram toţi aşezaţi, în faza în care ne aflăm astăzi deja se simt oboseala, se simte suprasolicitarea”, a declarat Ministrul Sănătății.

În plus, acesta a adăugat că luna septembrie va fi o lună plină de provocări și preocupări, având în vedere redeschiderea cinematografelor, a teatrelor și a restaurantelor, alegerile locale, dar și deschiderea anului școlar.

Luna septembrie pentru noi este o lună de mare provocare şi de mare preocupare. Avem mai mulţi factori de risc”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății va propune, în 8 sau 10 luni, o reformă în sănătate și susține că managementele spitalelor încă nu corespund.

Dacă repetam de multe ori, în primele luni de pandemie, că 80% din managementele spitalelor nu corespund, menţin aceeaşi opinie şi o adaptez şi Bucureştiului. Cred că o pandemie, un moment destul de greu medical vorbind, ar trebui să ne schimbe şi o optică.(…) Speranţa este ca în 8-10 luni să putem prezenta Parlamentului o lege a reformei în sănătate. Aţi putut vedea că orice lege am încercat să trimitem în Parlament a ieşit modificată şi contestată tot de cei care au modificat-o”, a afirmat Nelu Tătaru.

 

 

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/nelu-tataru-despre-sistemul-medical-in-faza-in-care-ne-aflam-astazi-deja-se-simt-oboseala-se-simte-suprasolicitarea/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/nelu-tataru-despre-sistemul-medical-in-faza-in-care-ne-aflam-astazi-deja-se-simt-oboseala-se-simte-suprasolicitarea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW