Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Nelu Tătaru, despre începutul de an școlar: În marea majoritate s-au respectat regulile

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni seară că, exceptând aglomerația creată în fața școlilor, în mare măsură reguli de protecție sanitară au fost respectate. 

„Astăzi, în prima zi de şcoală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre şcoală. Până la intrarea în curte, înspre şcoală, a fost destul de aglomerat şi am observat că şi în fata şcolilor a fost aglomeraţie. Sper că a fost doar o zi de început în care nu eram obişnuiţi pentru unînceput de şcoală în acest mod (…) Era imperios necesar să înceapă şcoala, atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional. Copiii îşi doreau, copiii îşi doreau şi trebuiau să existe nişte reguli”, a mai afirmat Nelu Tătaru la Digi24, citat de News.ro.

Cu toate acestea, Nelu Tătaru se aşteaptă la o creştere a numărui de cazuri de infectare cu noul coronavirus, după reluarea cursurilor.

„Sperăm ca riscurile să fie reduse la minim, să avem o creştere uşor perceptibilă, să rămânem pe acest platou pe care ne aflăm astăzi, până în 1.500 de cazuri. În respectarea regulilor există un parteneriat: elevi, profesori, părinţi”, a mai declarat Nelu Tătaru, precizând că perioada critică este de 10 – 14 zile

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW