Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Nelu Tătaru, avertisment pentru luna octombrie: Dacă nu respectăm acele lucruri, vom vedea o creştere până spre 2.000 de cazuri pe zi

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 septembrie 2020 Etichete: ,

Nelu Tătaru a afirmat, după ce a fost stabilit un alt record negativ de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, mai exact 1.767, că nu se așteaptă la instituirea unei stări de urgență, ci la respectarea regulilor sanitare. Ministrul Sănătății avertizează că s-ar putea să ajungem la 2.000 de cazuri pe zi în a doua jumătate a lunii octombrie.

Nelu Tătaru spune că nu se așteaptă la un nou lockdown, după ce, în ultimele 24 de ore au fost depistate 1.767 de noi cazuri de covid-19, dar își dorește ca toată lumea să respecte regulile sanitare.

Eu nu mă aştept la un lockdown, eu mă aştept ca toată lumea să respecte nişte reguli şi nişte precauţii. Atâta timp cât nu respectăm, putem avea tot felul de scenarii”, a afirmat, miercuri, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății avertizează că, dacă aceste reguli de protecție sanitară nu vor fi respectate, în a doua jumătate a lunii octombrie am putea ajunge la 2.000 de cazuri pe zi.

Respectând aceste norme, avem o menţinere în platou, în jurul la 1.500 de cazuri pe zi, urmând ca, în a doia jumătate a lunii octombrie, după ce trecem această lună de foc, să putem să trecem şi la o pantă descendentă. Dacă nu respectăm acele lucruri, vom vedea o creştere până spre 2.000 de cazuri pe zi”, a declarat ministrul Sănătății.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW