Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Negoiţă, după suspendarea din partid: Dacă l-am pune şi pe Papa Francisc să candideze, PSD ar pierde

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 4 iulie 2019 Etichete: , ,

Robert Negoiţă, fost vicepreşedinte al PSD, suspendat seara trecută din partid, susţine, ironic, că partidul nu ar câştiga alegerile prezidenţiale nici dacă l-ar avea candidat pe Papa Francisc.

La vizita Papei Francisc am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă.

Dacă ne doream cu adevărat să avem șanse la prezidențialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun și altceva. Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență și i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalți ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând: noi mergem până la capăt. Și eu spuneam: până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un președinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe”, a declarat Robert Negoiță la Digi 24.

Negoita a fost suspendat, la sedinta informală a liderilor PSD de seara trecută, pentru 6 luni, acesta pierzând funcţia de vicepreşedinte. Locul lui a fost luat de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Şi Şerban Nicolae a fost sancţionat, fiind înlocuit din funcţia de lider al senatorilor PSD.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW