Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Muzeele din Marea Britanie își redeschid curând porțile / Ce reguli esențiale trebuie să respecte turiștii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Două dintre cele mai vizitate muzee din Marea Britanie își vor redeschide curând ușile pentru turiști, după mai bine de trei luni în care au stat închise din cauza pandemiei de coronavirus. Turiștii vor avea acces la muzee doar cu rezervare.

Este vorba despre National Gallery şi Tate Modern, muzee ce se vor redeschide pe 8, respectiv 27 iulie, scrie AFP.

Turiștii vor fi nevoiți să respecte noi reguli pentru a putea vizita muzeele. În primul rând, vizitatorii au nevoie de o rezervare în prealabil, își vor dezinfecta mâinile la intrarea în muzeu și vor putea vizita expozițiile doar prin niște trasee speciale. Muzeul recomandă turiștilor să poarte măști. Pentru o protecție sporită, National Gallery of London a instalat filtre mai eficiente în sistemul de de climatizare.

Regatul Unit trece sâmbătă la o nouă etapă majoră pentru a ieşi din izolarea impusă la sfârşitul lui martie. Din acest weekend ar urma să se redeschidă pub-urile, restaurantele şi muzeele.

Turiștii străini care vin în Londra vor fi obligați să stea în carantină timp de 14 zile. Guvernul urmează să publice o listă a ţărilor ai căror cetăţeni vor fi exceptaţi de la această regulă.

sursa foto: Redacție

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW