Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Moțiunea simplă împotriva ministrului Tătaru, dezbătută în Parlament

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 23 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, intitulată ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, este dezbătută, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, începând cu ora 16.00.

Moțiunea de cenzură va fi votată însă miercuri.

În textul moțiunii, deputații PSD cer demisia ministrului Tătaru pentru că „se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi„.

„Sănătatea românilor este sau ar trebui să fie pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui Guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o listă interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. ‘Sănătatea nu este prioritate’, ne spune ministrul PNL de la Finanţe. Tot din păcate, deşi nu ne aşteptam să fie altfel, s-a confirmat că un domeniu atât de tehnic precum sănătatea şi atât de important reprezintă unul din marile eşecuri ale Guvernului PNL cu costuri grave şi de neimaginat, cu repercusiuni asupra tuturor cetăţenilor României. După ce fostul ministru al Sănătăţii a vrut să ‘privatizeze’ sănătatea, actualul ministru PNL al Sănătăţii se ocupă de ‘tunuri’, ‘vânzări de mască fără bon’, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte ‘tunuri’, gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ”, se arată în textul moţiunii simple, citate de Agerpres.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW