Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


Moţiunea simplă împotriva ministrului Dezvoltării, dezbătută în plenul ​Camerei Deputaţilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 9 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Moţiunea simplă împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, este dezbătută, marţi, începând cu ora 16,00, în plenul Camerei Deputaţilor.

Moțiunea simplă „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!” a fost inițiată de PSD și a fost depusă, săptămâna trecută, la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, este acuzat de social-democrați de fals în acte publice.

„Dacă marele dramaturg Ion Luca Caragiale ar fi trăit în zilele noastre, cu certitudine ar fi găsit în ministrul ‘Grindă’ o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru comediile sale în care a surprins atât de bine viciile, neputinţele, orgoliile şi aroganţa clasei politice din România. (…) Prezenta moţiune simplă are drept scop evidenţierea celor mai importate aspecte negative care au marcat mandatul ministrului Ion Ştefan şi care constituie deja motive foarte puternice pentru demiterea sau demisia acestuia de la conducerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei”, se arată în textul moțiunii, citat de Agerpres.

Citește și PSD a depus moțiunea simplă împotriva ministrului Dezvoltării. Acuzațiile social-democraților la adresa lui Ion Ștefan

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW