Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Monica Melencu, la DIICOT: În cazul Caracal, procurorii sunt regizorii iar Gheorghe Dincă actorul

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Avocații familiei Melencu au fost chemați, marți, la sediul DIICOT, după ce principalul suspect al tragediei de la Caracal, Gheorghe Dincă, și-a schimbat declarația și a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie 2019.

„Am primit un e-mail că trebuie să ne prezentăm astăzi la DIICOT. Nu știu ce intenții are Dincă, el crede că poate pedeapsa nu va mai fi atât de mare. Eu susțin de la început că Luiza nu este moartă, ceea ce este adevărat. În acest caz, regizorii au fost procurorii, iar actorul Gheorghe Dincă, pur și simplu și-au bătut joc de noi, de o țară întreagă. Pe Luiza au inclus-o în cazul acesta când a sunat Alexandra la 112. De ce trei luni de zile nu ni s-a spus că Luiza e moartă și au inclus-o când a sunat Alexandra la 112? Aici încearcă să se acopere ceva”, a declarat Monica Melencu, la Realitatea PLUS.

Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu

Principalul suspect în cazul tragediei de la Caracal, Gheorghe Dincă, a cerut să fie reaudiat de procurorii DIICOT. Bărbatul de 57 de ani susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, potrivit unor surse mainnews.ro.

Solicitarea lui Gheorghe Dincă nu a ajuns încă la DIICOT.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW