Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Monica Melencu, la DIICOT: Am venit să studiem dosarul, să sperăm că aflăm mai multe despre Luiza

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta dispărută în luna aprilie în Caracal, s-a prezentat, marți dimineață la DIICOT pentru a studia dosarul.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, după ce ar fi fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un bărbat de 57 de ani, care a mărturisit că a omorât-o atât pe Luiza, cât și pe Alexandra Măceșanu, dispărută în luna iulie.

„Am venit să studiem dosarul, să vedem despre ce este vorba. Să sperăm că aflăm mai multe detalii despre Luiza”, a declarat Monica Melencu.

Pe 21 noiembrie, procurorii DIICOT au trimis o adresă Baroului Timiș în care cer sancționarea avocatei familiei Melencu, Carmen Obârșeanu, după ce, aceasta a declarat că nu există probe în dosarul Caracal și că de la 1 august autoritățile nu au mai făcut nimic în acest dosar.

Întrebată cum s-a soluționat această adresă, avocata familiei Melencu a răspuns:

„Sper că domnii procurori să fie oameni maturi și să realizeze că activitatea de avocat nu înseamnă slugărnicie față de magistrați. Activitatea de magistrat înseamnă reprezentarea fermă a intereselor clientului (…) Nu am avut un limbaj licențios, nu înseamnă nimic urât în ceea ce am vorbit. Astăzi o să restudiem dosarul și domnul procuror ne-a promis că va discuta personal cu doamna Melencu, o discuție care trebuia să aibă loc cu mult timp înainte”, a declarat Carmen Obârșeanu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *