Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Monica Anisie: Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2020 Etichete:

Măsurile adoptate de Ministerul Educației pentru redeschiderea școlilor au stârnit critici în spațiul public, Monica Anisie fiind contestată în mai multe rânduri. Aceasta a răbufnit joi seară, printr-un mesaj postat pe Facebook, în care ministrul Educației susține că toată lumea o critică, dar nimeni nu vine cu soluții.

Monica Anisie susține că toată lumea o critică, dar nimeni nu vine cu soluții, iar acest lucru o face să nu mai înțeleagă nimic din jurul său. În plus, ministrul Educației a adăugat că îi este dor de elevii ei, singurii care îi dau încredere în viitor.

Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! ?
Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!
Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!
Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!
Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?
Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!
Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!
Noapte liniștită, dragi prieteni!”, este mesajul postat de Monica Anisie pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW