Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Monica Anisie: De luni începe distribuţia pentru 108.800 de tablete

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 noiembrie 2020

Monica Anisie a anunțat că, până la finalul săptămânii, vor fi livrate 82.000 de tablete achiziționate de Ministerul Educației și că, începând de luni, va începe distribuția pentru lotul al doilea, ce conține peste 100.000 de tablete.

În toată această perioadă, pe lângă achiziţiile pe care Ministerul Educaţiei le-a realizat prin ONAC, (…) şi autorităţile publice locale s-au implicat şi avem proiecte depuse la Ministerul Fondurilor Europene pentru a deconta banii pe care i-au cheltuit primarii în momentul în care au achiziţionat dispozitive electronice pentru elevi. Deci s-a îmbunătăţit considerabil situaţia de la momentul la care am început anul şcolar. Până la finalul acestei săptămâni vor fi livrate toate cele 82.000 de tablete care au fost achiziţionate de către Ministerul Educaţiei (…) De asemenea, de luni începe distribuţia pentru lotul al doilea, vorbim despre 108.800 de tablete”, a declarat Monica Anisie, miercuri, la o conferinţă de presă desfăşurată la Primăria Sectorului 2.

Ministrul Educației a precizat că le-a solicitat inspectorilor școlari să facă un inventar al necesarului de tablete.

Şi astăzi am avut videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali, în care le-am solicitat să mai facă încă un inventar, pentru că, pe zi ce trece, avem alte şi alte date la Ministerul Educaţiei. După cum bine ştiţi, (…) le-am solicitat să facă un plan de intervenţie la nivel local pe fiecare unitate de învăţământ. La asta se lucrează acum”, a precizat ministrul Educației.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW