Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Mobilizare a partidelor din opoziție: Au venit la vot chiar și parlamentarii bolnavi/Senator PMP adus cu ambulanța

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2019 Etichete: , ,

Toate partidele din opoziție s-au mobilizat astfel încât să evite absențele la votul pentru moțiunea de cenzură. Pentru că fiecare vot contează, chiar și parlamentarii bolnavi au venit în plen.

Deputatul liberal Corneliu Olar, cunoscut ca având o afecțiune gravă, s-a prezentat joi, în Parlament, pentru a susține partidul și pentru a vota pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Pe de altă parte, PMP anunța că, în jurul orelor 12.30, senatorul Vasile Cristian Lungu va fi adus de la spital special pentru a vota moțiunea de cenzură.

Liderul PNL, Ludovic Orban anunța că toți parlamentarii liberali vor fi prezenți în ședința de plen. La fel au promis și Călin Popescu Tăriceanu, dar și Victor Ponta.

„S-a spus că aș ascunde o trădare a mea. Votul e secret, dar vom vota cu bilele la vedere. Mă simt destul de rău. Mă voi întoarce la spital pentru operație. Domnul doctor m-a obligat să semnez. E un acces perirenal cauzat de o înțepătură în colon. Este foarte dureros. Trebuia să aibă loc seară operația. Doctorul nu știa cine sunt și unde mă duc”, a declarat a declarat Cristian Lungu.

 

Senatorul PMP, Vasile Cristian Lungu, adus la Parlament cu ambulanta pentru a vota moțiunea de cenzură

Publicată de PMP TV pe Joi, 10 octombrie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW