Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Mircea Sandu și soția sa, trimiși în judecată de DNA. Acuzații de luare de mită

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 4 iunie 2019 Etichete: , , ,

Mircea Sandu și soția sa au fost trimiși în judecată de DNA. Fostul șef al Federației Române de Fotbal este acuzat de luare de mită. Elisabeta Sandu este acuzată de complicitate la aceeași infracțiuni.

Acuzațiile procurorilor

La data de 2 octombrie 2009, inculpatul Sandu Mircea, în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soției sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită, suma de 724.000 lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăți de avocatură.

Banii respectivi au fost primiți de inculpat pentru ca Federația Română de Fotbal să încheie cu societatea de avocatură două contracte de asistență juridică, aspect materializat prin semnarea celor două documente la data de 20 octombrie 2009.
În baza acestor contracte, în cursul anului 2011, societatea de avocatură a obținut de la Federația Română de Fotbal suma de 11.705.626 lei”, explică DNA.

Procurorii au pus sechestru pe mai multe immobile care le aparțin celor doi. Dosarul va fi judecat de Tribunalul București.

 

Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW