Saturday, July 24, 2021
Jurnalism corect


Mircea Beuran a scăpat de arestul la domiciliu. Decizia Curții de Apel București

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 martie 2020 Etichete: ,

Magistrații Curții de Apel București au admis contestația medicului Mircea Beuran la măsura arestării preventive și au dispus control judiciar. Decizia este definitivă.

„ (…) admite contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Beuran Mircea (…). Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Beuran Mircea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei, ca nefondată. Înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, se arată în decizia instanței.

Totodată, medicului îi este interzis să părăsească țara fără încuviințare și să  comunice cu martorii Sinescu Ioanel, Sinescu Mircea-Constantin, Cioflan Bogdan, Haiducu Carmen, Haiducu Cornel, Haiducu Daniela, Haiducu Cristina, Lupu Cornelia, Turtoiu Rodica, Comșa Angelica, Ujică Daniela, Barbu Cornelia Nicoleta și Dezhkam Mahmoud sau alţi martori ce vor fi identificaţi şi audiaţi în cauză.

Beuran este acuzat de DNA că a primit mită 10 000 de euro de la un medic dintr-o unitate spitalicească din București pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată.

Mai exact, Beuran a primit mită de la un medic pentru a-l ajuta să devină asistent universitar în specialitatea chirurgie generală. Pentru aceste acuzații, magistrații au decis ca medicul să fie cercetat în timp ce se află în arest la domiciliu.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW