Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Transporturilor anunță că alte 63 de spații comerciale din stațiile de metrou au fost desființate: Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 17 aprilie 2021 Etichete:

Ministrul Transporturilor anunță că, seara trecută, alte 63 de spații comerciale din stațiile de metrou au fost desființate, menționând buna colaborare cu primarul Capitalei, precum și cu edilii sectoarelor 1,2,4 și 6. Cătălin Drulă face apel la primarii sectoarelor 3 și 5 pentru a răspunde solicitărilor Metrorex.

„ACȚIUNEA DE DESFIINȚARE A SPAȚIILOR ILEGALE DE LA METROU CONTINUĂ

Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou.

Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi).

Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.

Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW