Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Transporturilor a anunțat data începerii recepției Magistralei 5 din Drumul Taberei

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 august 2020 Etichete: , , , ,

Pe data de 24 august va debuta recepția Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei, a anunțat joi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Totodată, oficialul preconizează că mult așteptata magistrală va fi inaugurată până la finele lunii septembrie a acestui an.

Săptămâna aceasta, luni, au început testele instalațiilor electro-energetice și acestea sunt în regulă, se fac și testele dinamice cu 8 trenuri pentru teste dinamice și înmagazinarea tonajului de rodaj. De luni, 24 august, Comisia de Recepție începe recepția pe specialități, pe componente și în paralel se realizează și recepția la terminarea lucrărilor respectiv la punerea în funcțiune a instalațiilor. Sperăm că toate aceste proceduri să se realizeze într-un timp cât mai scurt astfel încât în septembrie să putem să vedem trenurile de metrou circulând pe M5,” a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Radio România Actualități

Magistrala 5 de metrou, Secțiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiței este compusă din 10 stații de metrou și un depou și va avea o lungime de 6,871 km.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW