Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății : Spitalele regionale sunt foarte importante/Prioritatea Guvernului este demararea proiectelor mari de infrastructură

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 13 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, vineri, la Iași, că prioritatea pe care o are Guvernul este demararea proiectelor privind realizarea spitalelor regionale.

„Prioritatea mandatului guvernului nostru este demararea şi ţinerea pe linie dreaptă a proiectelor mari de infrastructură. Săptămâna viitoare se va semna contractul de finanţare pentru spitalul regional din Iaşi. Este o veste foarte bună. Comisia Europeană va primi acest contract până la sfârşitul lunii decembrie. Până la sfârşitul lunii ianuarie se va termina perioada de primire a proiectelor pentru Spitalul Regional Iaşi”, a declarat ministrul Sănătăţii la Iaşi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Victor Costache a precizat că spitalele regionale sunt o prioritate, iar pacientul nu trebuie neglijat.

„Spitalele regionale sunt foarte importante, sunt prioritare, dar nu trebuie să neglijăm pacientul de zi cu zi. Trebuie rapid să ne întărim spitalele. De la preluarea mandatului am semnalat această problemă. Nu vreau să anticipez, dar în ianuarie vom prezenta, cu ministrul Fondurilor Europene, un program operaţional pentru sănătate, cu o finanţare record”, a declarat Victor Costache.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW