Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, mesaj la începutul lui 2020: Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 3 ianuarie 2020 Etichete: ,

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a transmis un mesaj la începutul anului 2020, prin care spune că echipa pe care o conduce își dorește deschiderea sistemului sanitar românesc către lume și va face tot ce depinde „din punct de vedere administrativ și al politicilor publice”, pentru creșterea calităților serviciilor medicale și a siguranței pacientului.

” La începutul anului doresc să transmit un gând de respect și apreciere pentru toți profesioniștii din Sănătate care înțeleg să își facă datoria corect și cu responsabilitate și care salvează vieți zi de zi, inclusiv de Sărbători, când majoritatea este acasă cu cei dragi.

Transmit un gând tuturor pacienților, dar și cetățenilor acestei țări și vreau să îi asigur că echipa din cadrul Ministerului Sănătății va face tot ce depinde din punct de vedere administrativ și al politicilor publice, pentru creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacientului în unitățile sanitare.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, dar și de pregatire, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii.

Anul 2020 este declarat Anul Asistentului Medical și Moașei și vom susține, alături de partenerii internaționali, această categorie importantă de profesioniști din sistem.

Vă doresc un An Nou Sănătos!”, a transmis Victor Costache.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW