Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Ministrul sănătății, în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța: Din punct de vedere medical, planul de acțiune a fost realizat

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 octombrie 2021

În urma tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila, că explicat că această unitate sanitară a îndeplinit planul medical de acțiune, însă s-a ferit să facă comentarii cu privire la eventuale cauzele ale incendiului.

„Un eveniment nefericit. Preocuparea Ministerului Sănătății a fost de a mobiliza resurse în vederea transferării pacienților. Toți pacienții au fost transferați. Este un eveniment nefericit, cauza incendiului va fi stabilită de specialiști. Din acest raport trebuie să tragem învățămintele. Nu aș antama o cauză a incendiului, pot fi diverse cauze. Din dispoziția domnului prim-ministru Cîțu, domnul secretar de stat Arafat este în drum spre Constanța pentru a coordona intervenția. Din punct de vedere medical, planul de acțiune al Ministerului Sănătății a fost realizat (nr. – de Spitalul din Constanța)”, a declarat ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila.

Șapte pacienți internați în secția de Terapie Intensivă COVID a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța și-au pierdut viața într-un incendiu. Alți 110 pacienți internați la același spital au fost evacuați și transferați către alte unități.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Nereguli grave la spitalul care a luat foc în Constanța: Instalații improvizate sau defecte

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW