Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, explicații în cazul celui mai tânăr pacient care a decedat: Mă interesează să văd dacă coronavirusul a fost cauza

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 martie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, pentru mainnews.ro, că trupul celui mai tânăr pacient care a decedat din cauza infecției cu coronavirus este supus unei necropsii. Bărbatul în vârstă de 39 de ani nu avea alte boli asociate. 

„Este o anchetă. Probele sunt luate și vin ceva mai târziu. Sunt multe secreții. Se face necropsie la fiecare caz în parte și atunci poți spune mai multe detalii. În general o luăm medical și pe mine mă interesează să văd dacă coronavirusul a fost cauza sau a accentuat o afecțiune preexistentă. Dacă ne uităm afară au început să moară și la 16 ani”, a declarat Nelu Tătaru, pentru mainnews.ro.

Bărbatul de 39 de ani din Ialomița a murit, sâmbătă seară, în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Pacientului i s-au recoltat probe pe 26 martie, zi în care a și murit. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit abia pe 28 și a indicat prezența virusului în organism.

sursa foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/ministrul-sanatatii-explicatii-in-cazul-celui-mai-tanar-pacient-care-a-decedat-ma-intereseaza-sa-vad-daca-coronavirusul-a-fost-cauza/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW