Monday, August 8, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, despre situația de la Spitalul Rădăuți: Recomand prudență

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: ,

Întrebat într-o apariție televizată de situația de la Spitalul Municipal Rădăuți, acolo unde 24 de cadre medicale, cele mai multe de la secțiile ATI și Chirurgie, au fost infectate cu coronavirus, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că recomandă „prudenţă”.

„Suntem într-un moment în care avem o transmitere comunitară joasă, dar avem o transmitere în instituții. Recomand prudență și respectarea regulilor în care consultăm un pacient, purtăm un combinezon. Ce e mai important este ce facem la sfârșitul unei zile de muncă. Cum dezbrăcăm acel combinezon. E foarte important. Toaleta pe care o facem, dușul pe care îl facem înainte de a pleca(…)Poate o să vedem o creștere a numărului de cazuri.(…)Sunt pacienții cronici care se vor prezenta la spital după două luni de stat acasă. Vor reveni în spitale având în vedere că pot fi primiți în spitale”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Un număr de 24 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuiți, cele mai multe de la secțiile ATI și Chirurgie, au fost infectate cu coronavirus, a anunțat managerul unității medicale, Traian Andronachi.

Vezi şi 24 de cadre medicale de la Spitalul Rădăuţi, confirmate cu COVID-19

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW