Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, despre moțiunea care îl vizează: Aş fi vrut să gândim un pic altfel, să nu grăbim politica peste momentul medical

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 22 iunie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că în ceea ce privește moțiunea care îl vizează ar fi vrut ca parlamentarii să nu grăbească politica peste momentul medical.

”Aş fi vrut să gândim un pic altfel, să nu grăbim politica peste momentul medical. Suntem într-o cădere economică, într-un context pandemic şi ar trebui să ne gândim şi la o parte economică”, a declarat Nelu Tătaru la TVR 1, luni seară, referindu-se la moţiunea simplă care-l vizează.

Tătaru a mai declarat că nu vrea să intre în polemică în această perioadă de pandemie.

”Cred că toată această perioadă, în care o ţară răbda, când 1500 de oameni mureau, când peste 24.000 de oameni erau infectaţi, când 3168 de cadre medicale erau infectate, când 11 cadre medicale mureau, aceşti domni care acum caută diverse motive, ba mai mult bagatelizează ce s-a întâmplat în această perioadă, să fi ieşit în faţă. Nu i-am văzut. Poate atunci ar fi vrut să îi vadă şi alegătorii din colegiile lor, ce fac pentru ei într-un moment cu adevărat de criză. Nu vreau să intru în polemică, polemica este pentru politică, eu sunt un profesionist, este o parte medicală pe care vreau să o duc până la capăt în acest episod pandemic. După aceea putem discuta şi politică”, a mai declarat Nelu Tătaru.

Moţiunea ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, depusă de PSD, va fi dezbătură marţi, iar miercuri va fi votată.

Inquam photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW