Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, despre începerea noului an școlar: Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune dacă este oportună revenirea elevilor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 august 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, la Galaţi, că o decizie în privința deschiderea noului an şcolar va fi luată în a doua jumătate a lunii august.

Tătaru a precizat că autorităţile iau în calcul mai multe scenarii, în funcţie de evoluţia pandemiei de COVID-19, dar că o decizie va fi comunicată dascălilor şi elevilor în a doua jumătate a lunii august.

„Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune dacă este oportună revenirea elevilor la şcoală. Noi sperăm să fie oportună, în condiţiile în care situaţia va fi favorabilă. Dar repet, nu ţine doar de noi. Planuri sunt, avem măsuri sanitare şi pentru desfăşurarea procesului de învăţământ. În a doua jumătate a lunii august vor afla dascălii şi elevii ce decizie se va lua”, a declarat Nelu Tătaru, citat de AGERPRES.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, însoţit de liderul PNL Galaţi, George Stângă, s-a aflat într-o vizită în judeţul Galaţi, unde a inaugurat noul dispensar al comunei Cerţeşti şi Centrul Medical Uman de la Matca. De asemenea, a mai fost şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, unde a dorit să vadă Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, dar şi la Prefectura Galaţi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW