Friday, February 28, 2020
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății a trimis o echipă de control la Spitalul Județean Brăila/ O tânără de 19 ani a murit la o lună după ce a născut

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății le-a cerut reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Brăila să demareze de urgență o acțiune de control la Spitalul Județean Brăila, după ce, o fată de 19 ani a decedat la o lună după ce a născut.

„Echipa de control va verifica respectarea calității actului medical pentru pacient, respectarea protocoalelor și a circuitului pacientului, condițiile igienico- sanitare, conform competențelor”, transmite Ministerul Sănătății.

Decizia ministrului vine, după ce, o fată de 19 ani din Brăila și-a pierdut viața la o lună după ce a născut. Familia acuză medicii și susțin că la naștere nu ar fi îndepărtat complet placenta, iar din cauza aceasta tânăra s-a infectat și a murit. Diagnosticul doctorilor a fost septicemie.

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă iar oamenii legii fac cercetări și la nivelul spitalului.

Citeste si:  Specialiștii din Sănătate: 7 177 de persoane sunt în izolare la domiciliu / Nelu Tătaru: Ne confruntăm cu numeroase știri false

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW