Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Muncii, întrebat dacă românii își pot lua zi liberă luni, 31 mai: Multă lume şi-ar dori să existe această punte. Își pot lua zi de concediu

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 mai 2021

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite la Constanța, că românii își pot lua o zi de concediu pe 31 mai, pentru a o lega cu ziua de 1 iunie, declarată liberă prin lege. 

Ministrul Muncii a fost întrebat dacă în anul 2021 va fi acordată o zi de concediu luni, 31 mai, pentru ca românii să aibă patru zile libere, de sâmbătă, 29 mai, până marți, 1 iunie.

Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte pot să își ia o zi de  concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu. Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu”, a declarat Raluca Turcan.

CITEȘTE ȘI: Acțiune a Guvernului pentru a susține Campania de vaccinare împotriva COVID-19: Premierul și membrii Cabinetului au vizitat mai multe centre de imunizare din țară

Raluca Turcan a vizitat, sâmbătă, un centru de vaccinare din județul Constanța.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW