Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Muncii: Am cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că a cerut revocarea din funcție a președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, Laurențiu Tent, fiindcă datele actuale indică faptul că nu au fost îndepliniți indicatorii de performanță.

„Am cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice. Datele obiective îmi indică faptul că nu suntem acolo unde trebuia să fim astăzi în îndeplinirea indicatorilor de performanţă. Dincolo de evaluarea mea, mesajele primite, multe, de la pensionari care nu mă cunosc personal şi care îmi relatează situaţii inacceptabile din teren, pentru mine contează mult. Văd multe măsuri de reformă necesare pentru a ajunge la performanţa, posibilă în România, de a soluţiona dosarele de pensii în timp şi în general de a avea o altă atitudine, respectuoasă faţă de problemele pensionarilor. Sigur că nu este uşor să gestionezi un sistem care are, într-adevăr, o activitate complexă. Şi cu un om ca mine care este foarte exigent”, a scris Violeta Alexandru, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

Alexandru a mai precizat că în ceea ce privește funcțiile publice, o interesează exclusiv performanța și că vor urma câteva decizii importante de management.

„În funcţii publice, mă interesează exclusiv performanţa. Da, propunerea de numire din decembrie 2019 a fost a mea, dar acest lucru nu înseamnă că, de dragul de a mă proteja, nu iau decizii atunci când este cazul. Ştiu un lucru, se poate face performanţă şi la casele de pensii. Urmează câteva decizii de management importante”, a subliniat ministrul Muncii.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW