Wednesday, September 22, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Muncii: Acest Guvern este responsabil, va fi o creştere a pensiilor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: ,

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că pensiile vor fi mărite, însă creșterea depinde de încasările la buget, în această perioadă grea cauzată de pandemia de coronavirus.

”Acest Guvern este responsabil, va fi o creştere a pensiilor, este un guvern responsabil care va anunţa o eventuală modificare a procentului de 40% cunoscut, în baza analizelor încasărilor la buget. Nu este nimeni care să nu vrea (…) să nu avem înţelegere, însă, în mod evident, dincolo de orice populism suntem responsabili şi vom comunica datele în baza încasărilor de la buget, după o perioadă extrem de dificilă”, a afirmat, marţi seară, la TVR, ministrul Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a precizat că ”nu este nimeni în această echipă guvernamentală care, din răutate, din rea voinţă, să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor”.

”Nu avem cum. Este evident că este necesară o suplimentare, în baza unei munci pe care au făcut-o, desigur, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului. Venim după o perioadă de pandemie, o perioadă în care economia a fost greu lovită”, a mai afirmat ministrul Muncii.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW