Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Ministrul Mediului: Nu există niciun pericol dinspre Ucraina în ceea ce privește calitatea aerului

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 21 martie 2022

„Nu există niciun pericol care să se îndrepte spre România” din punct de vedere al poluării, a declarat ministrul Mediului, Barna Tánczos, luni, 21 martie, în contextul nivelului ridicat de poluare din Ucraina, bombardată intens de armata rusă.

„Nivelul de poluare este mare. A existat o evaluare a Poloniei. Evaluarea noastră, făcut împreună cu specialiștii Comisiei Europene și specialiștii din Ucraina arată că nu există niciun peicol care să se îndrepte spre România, avem spații de monitorizare 24 de ore din 24, valorile sunt normale, iar valorile care cresc se datorează în mare parte traficului rutier, care a crescut în ultima perioadă, dar și condițiilor meteo.

Nu există nicio influență din direcția Ucrainei spre zona de nord a României, privind calitatea aerului”, a declarat ministrul Mediului, după ce a fost evaluat în ședința coaliției de guvernare.

Autoritățile din Kiev au anunțat luni că, din cauza bombardamentelor, nivelul poluării aerului a crescut foarte mult. Cetățenii au fost îndemnați să țină geamurile închise și să poarte măști de protecție în spațiile publice.

Urmărește LIVE cele mai importante momente din a 26-a zi de război în Ucraina.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW