Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Justiției: Traficul de persoane și crima organizată au ajuns la un nivel intolerabil în țara noastră. Siguranța cetățeanului a scăzut din cauza PSD

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a susținut o conferință de presă la sediul MAI alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, procurorul general al României, Gabriela Scutea și ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman:

Cătălin Predoiu: Suntem într-un moment în care lucrurile trebuie spuse pe nume. Traficul de persoane și crima organizată au ajuns la un nivel intolerabil în țara noastră și noi suntem aici pentru a pune capăt acestui fenomen.

În anul trecut traficul de persoane s-a intensificat, formele în care s-a desfășurat s-au diversificat. Dacă lucrurile au ajuns în acest punct intolerabil, este că cei care au condus la vremea respectivă nu au luat măsuri la timp, s-au făcut că nu văd acest fenomen, au paralizat capacitatea parchetelor, au descurajat acțiunea polițiștilor. Cert este că rezultatul este acesta și este punctul de la care pornim.

Ca simpli cetățeni constatăm că siguranța cetățeanului a scăzut din cauza PSD, trebuie s-o consolidăm, trebuie să facem uitat acest fenomen urât, traficul de persoane.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW