Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Justiției: În niciun stat care funcţionează pe principii sănătoase nu poate pensia să depăşească cuantumul salariului

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 19 aprilie 2021

În urma discuțiilor purtate cu ministrul muncii, Raluca Turcan, pe tema salarizării, ministrul justiției, Stelian Ion a afirmat că pensia nu ar să depășească cuantumul salariului.

„Salut deschiderea reprezentanţilor sistemului judiciar de a participa la această discuţie. Au fost chestiuni concrete pe care le-am abordat. Sunt recunoscute anumite probleme care există în legislaţie şi care trebuie, aş pune eu, grabnic corectate. În cadrul acestei formule, într-un dialog absolut normal între Guvernul României, între ministerele care au legătură cu acest subiect şi sistemul judiciar putem găsi aceste soluţii. Conturăm principiile (…), în primul rând corectăm aceste situaţii. Recunoaştem faptul că în niciun stat care funcţionează pe principii sănătoase nu poate pensia să depăşească cuantumul salariului”, a declarat Stelian Ion la Ministerul Justiţiei,”, a declarat Stelian Ion, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: „Pensiile speciale”, încotro? Ce modificări legislative au întreprins partidele și ce spun cei vizați

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW