Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Justiției a dat asigurări că Secția Specială va fi desființată: Guvernul păstrează acest obiectiv

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 9 iulie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a dat asigurări joi seara că Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție va fi desființată într-un final, acesta fiind obiectivul Guvernului actual.

„Guvernul și implicit Ministerul Justiției păstrează obiectivul de a desființa SIIJ și va fi desființată. Respingerea acestui proiect (de desființare a SIIJ n.r.) confirmă că în acest moment, cu o astfel de majoritate, este imposibil să trecem prin Parlament cu un astfel de proiect.

Întrebat când va fi desființată Secția Specială, ministrul Justiției a răspuns:

„Am mai fost întrebat despre acest lucru. M-am întâlnit la Ministerul Justiției și cu o organizație care m-a criticat foarte mult și mă critică și acum că nu emit OUG sau că nu avem și noi proiectul nostru de lege. Cel din Parlament este al USR-ului, pe care i-am avertizat că nu vor avea succes. Noi avem proiectul nostru făcut de Minister, trimis la CSM pentru aviz și pe care îl vom promova în momentul în care vom avea date că are șanse rezonabile. Eu nu exclud ca aceste șanse să apară chiar până la alegeri și până la formarea unei majorități care să sprijine justiția și nu să o demoleze”.

Știre în curs de actualizare

Comentarii


  • С энтузиазмом сообщаем о дебюте переработанного мобильного приложения БК Олимп для Android устройств! Этот шаг значительно улучшает ваше опыт с ставками, делая его более интуитивным и эффективным. [url=https://skachat-olimp-app.ru/]Скачать БК Олимп для андроид[/url] возможно сегодня! В новой версии приложения пользователи обретут непосредственный доступ к обширному каталогу спортивных соревнований непосредственно со своего устройства. Оптимизированное управление аккаунтом, передовой дизайн для легкого навигации и значительное ускорение работы приложения – всё это ждет вас. Станьте одним из счастливых пользователей и наслаждайтесь от ставок где угодно и в любой момент. Получите обновление приложения БК Олимп сегодня и откройте для себя новый уровень ставок!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW