Sunday, August 7, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Finanțelor, despre trimiterea în șomaj tehnic a bugetarilor: Nu există un astfel de proiect. Nu este ceva ce aș susține în acest moment

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 aprilie 2020 Etichete: ,

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat luni seara că nu s-a luat în calcul trimiterea în șomaj tehnic a bugetarilor, deși premierul Ludovic Orban și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, au anunțat această măsură săptămâna trecută.

„Nu există aşa ceva în discuţie în Ministerul Finanţelor Publice şi nu este ceva ce eu aş susţine în acest moment. Vă spun: astăzi este nevoie de fiecare om din administraţia publică. (…) Eu vă spun, în ceea ce mă priveşte,  nu am discutat despre aşa ceva, nu există un astfel de proiect. Eu ştiu discuţiile din spaţiul public, am susţinut mereu o reformă a aparatului administrativ, sunt cel care a spus că e nevoie de o reformă, dar spuneam acest lucru într-un moment în care România nu era în lupta cu coronavirus.

În continuare facem această reformă prin informatizare, digitalizarea ANAF a mers mult mai rapid, dar cred că astăzi e dificil să vorbim despre astfel de lucruri pentru că sunt greu de interpretat şi, în acelaşi timp, cred că e greu să aplici această măsură unitar şi atunci, dacă vrei să faci o reformă a aparatului administrativ, trebuie să o faci atunci când nu ai lupta cu criza în domeniul sănătăţii”, a declarat ministrul Florin Cîţu, luni seara, la Digi24. 

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW